Publiceret 15-03-2021

Kære læser,

Velkommen til endnu et Peplon blogpost. Der har været stille her på siden i lang tid, men det er ikke fordi der ikke er sket meget siden sidst. Vi har fået en del aftaler i hus om støtte af vores projekt. Der har i den forgangene uge også været kvindernes kamp dag, som er en kærlig reminder om, at der stadigvæk bør gøres en masse for ligestilling og mænds holdning til dette. Vi har med opstarten af Peplon haft det privilegium at tale med, og lære af så mange utrolige dygtige kvinder i fashion branchen, og det vil vi blive ved med at opsøge i fremtiden.

Det synes jeg faktisk godt man kan være en smule stolt af

Som nystartet virksomhed er man konstant i gang med at søge kapital og funding til at udvikle ens koncept til hvorhen man gerne vil have det. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne vil implementere en mere intuitiv og smart webside, og gerne også med flere digitale features, som gør shopping oplevelsen bedre. Vi har løbende dialog med forskellige specialister og andre mindre virksomheder om, hvordan vi rykker os til at blive mere bæredygtige og digitale. I dette blogpost vil vi gerne bruge lidt tid på at sige tak til nogle  af dem som har skubbet os ud over ramperne med vores idé. Det startede med at vi fik et legat på 30.000 kr. fra mikrolegat.dk i april sidste år. Det er et legat som gives til iværksætteri, af en statsfinansieret fond. Så en stor tak til dem for at tro på vores koncept, og tro på at vi er den game changer der skal til i branchen. Efter lanceringen af webshoppen i oktober har vi også fået 15.000 kr. fra Ørsted innovation fond. Netop fordi de mener at, det er den branche hvor der absolut er størst behov for radikale ændringer og, at teknologien netop skal løse de udfordringer som branchen står over for på den bæredygtige front. Vi har også fået stor hjælp fra de tilbud som erhvervshus midtjylland har stillet til rådighed. 
Det synes jeg faktisk godt man kan være en smule stolt af. Det har i hvert fald været både sjovt og lærerigt indtil videre. Især det sidste. Det er en stor opgave at opnå succes med det vi gør og det er en lang rejse før vi nærmer os mål. Men jeg håber at flere vil gøre blot en lille indsats for at udbrede et bedre kendskab til Peplon og til alle andre små virksomheder, som gør en stor indsats for en bedre verden.  

Tak fordi du læser med.
Peplon 

Kontakt

CVR: 41263873
Adresse:
Birk Centerpark 40
7400 Herning
E-mail:
info@peplon.dk

Om os

Vi har skabt det perfekte design studio, hvor du er designeren.