Vores metervare er lavet i viskose og elastan. Det giver en kjole som er komfortable og derved forlænger levetiden. 
Få mere at vide 

I tvivl om hvilke metervare vi har? Læs mere

Leveringstid på en bestilling er mellem 2 - 3 uger. Se mere

DESIGN DIN EGEN KJOLE

Find din yndlings style, tilpas den og få den syet i dine personlige mål.

Udforsk og design din egen 2020 Peplon kjole. I Peplon shoppen finder du vores grund-styles Tapil, Sapil, Mapil & Papil. Du får et stort udvalg af designkombinationer, og kan læse mere om hver style herunder. 

Priserne varierer alt afhængig af om du vælger vores bæredygtige viskose lavet på ECOVERO garner eller vores almindelige viskose. Ligeledes varierer prisen alt afhængig af, om du ønsker en standardstørrelse eller en størrelse syet efter dine egne mål. 

I tvivl om hvordan du designer din egen kjole? 

Kom godt i gang

TAPIL
Tapil
Tapil
Tapil
Tapil
Tapil
Tapil

649 - 799 kr

Tapil kjolen er en farvorit blandt mange. Den er smuk, feminin og nydelig med dens rynkede lag. Kjolen er perfekt til enhver lejlighed - du vil altid føle dig tilpas i Tapil

Tapil stylen kan designes i et væld af muligheder, hvor du selv skal finde dit kreative element frem. Vælg halsudskæringen du elsker, eller måske du er til en ensfarvet t-shirt under. Ærmer og længder er naturligvis også lige efter dit ønske, og mulighederne skaber præcis det du mangler i din kjole garderobe.

 • Figursyet silhuet foroven og vidde forneden
 • Jersey med let stræk og tungt fald
 • Metervare lavet på EcoVero garner
Design TAPIL

SAPIL

Sapil
Sapil
Sapil
Sapil
Sapil
Sapil
Sapil

649 - 799 kr

Kendetegnet for Sapil er dens flatterende pasform og skæring over taljen. Du skal blot finde din yndlings halsudskæring, om du vil have et fint bindebånd eller en mere ren udskæring. Kjolen er også god både med og uden ærmer, ligesom du selv bestemmer om du mangler en kort eller lang kjole. Sapil kjolen er elegant og enkel - En kjole som du vil elske at bruge igen og igen.

Du har mulighed for at vælge et smukt print, som kan bruges til både fest og hverdag over sæsonen. Find din farvorit i Sapil studiet.

 • Figursyet silhuet
 • Jersey med let stræk og tungt fald
 • Metervare lavet på EcoVero garner
Design Sapil

Vil du have hjælp til at finde den style
der passer dig bedst?

Prøv vores style indikator - Den hjælper dig med at finde den style, som passer bedst til dine ønsker.

MAPIL

Mapil
Mapil
Mapil
Mapil
Mapil
Mapil
Mapil
Mapil

649 - 799 kr

Mapil er den smukke kjole med slå-om effekt, som du vil vælge igen og igen. Med dens smukke flæse kant har du et feminint touch, der er uimodståeligt. Denne kjole style bør alle have i deres garderobe, og du vælger selv om du er til en dyb V-hals eller en rund hals, og hvilke ærmer, der passer dig bedst. Mapil kjolen passer desuden perfekt med en lækker strik udenover, når kulden kommer.

Valget er dit - et smukt print, som kan bruges til både fest og hverdag i sæsonen - eller måske du mere er til den ensfarvede. Design din egen Mapil farvorit kjole i design studiet.

 • Figursyet silhuet foroven og flæsekant på underdelen
 • Jersey med let stræk og tungt fald
 • Metervare lavet på EcoVero garner
Design Mapil

PAPIL

Papil
Papil
Papil
Papil
Papil
Papil
Papil
Papil

649 - 799 kr

Papil kjolen er en klassiker, som skal prøves. Den rankede talje skaber en god silhuet og er fantastisk nem at bruge til enhver lejlighed. Du har mulighed for at designe præcis det du mangler til sæsonen, og er du til høj hals har du din favorit efterårs style

Du kan vælge et smukt print, som kan bruges til både fest og hverdag i sæsonen - eller måske er du mere til en ensfarvet. Hop forbi design studiet og design din egen favorit.

 • Elastik i taljen og vidde forneden
 • Jersey med let stræk og tungt fald
 • Metervare lavet på EcoVero garner
Design Papil

Gavekort

Peplon Gavekort - Design en valgfri kjole
Peplon Gavekort - Design en valgfri kjole
E-gavekort

649 kr. - 799 kr

Du har mulighed for at købe et gavekort til den du elsker. Gavekortet indeholder en unik gavekode, som gælder til køb af en valgfri kjole uanset valg af print eller størrelse.

 • Gavekort til en valgfri kjole i forskellige prisklasser
 • Print gavekortet ud og giv, eller giv den elektronisk via e-mail
 • Gælder i 3 år
KØB E-GAVEKORT

Gavekort

Gaveæske
Gaveæske
Gaveæske

799 kr

Gavekortet kommer i form af en flot gaveæske, som indeholder en unik gavekort kode der gælder til køb af en valgfri kjole uanset valg af print eller størrelse.

Herudover indeholder gaveæsken en personlig hilsen, målebånd samt et hårdbånd lavet af overskydende restmateriale fra vores produktion af kjoler. Dermed er der mulighed for at mærke materialet, som kjolerne syes i.

 • Gavekort til en valgfri kjole - Gælder alle prisklasser
 • Giv et fysisk gavekort i vores fine gaveæske
 • Gælder i 3 år
KØB GAVEæske

Dette siger vores kunder

Conny

Har designet en Sapil kjole

"Lækker kjole - perfekt pasform - skøn kvalitet at have på"

Læs flere anmeldelser her

Mette

Har designet en Tapil kjole

"Spændende koncept! Har lige bestilt min nye kjole, fra da i åbnede inde i design hub i Herning og glæder mig til at modtage dem. Anderledes måde at shoppe tøj på :-)"

Læs flere anmeldelser her

Åse

Har købt en Papil

"Flotte skræddersyede kjoler til lav pris, og så er de bæredygtige"

Læs flere anmeldelser her

Victoria

Har købt en Sapil

"Nyopstartet virksomhed, der gør sit for at bidrage til bæredygtig forbrug og køb af tøj. De laver kun hvad der bliver bestilt, og selvom de skræddersyer kjolerne, havde jeg allerede min inden for 15 dage. Lækker kvalitet og god pasform. Kan klart anbefales."

Læs flere anmeldelser her