Konceptet

Peplon er en platform som tilbyder dig at designe din egen unikke kjole, og dermed ikke kun købe en kjole, som passer til din smag, men også passer til din krop. Hos Peplon mener vi, at et individuelt tilpasset design og gode kvalitetsmaterialer løser mange af de problemer, som i dag er forbundet med at købe tøj samt problemerne ved at købe 'billigt tøj', som kort tid efter smides ud. Vi stræber efter at skabe et miljø, hvor du som kunde har det fulde overblik over hele processen, som ligger bag produktionen af kjolen, lige fra råmateriale til færdigt produkt.

Vil du købe din egen unikke kjole?

Sådan fungerer det

1

Design din kjole i vores 3D Studio

I vores 3D studio kan du nemt og enkelt komme igang med at designe din egen kjole. Du kan vælge imellem forskellige kjoler, designelementer, prints og størrelser.

2

Indtast dine kropsmål

I vores 3D studio kan du indtaste dine specifikke kropsmål, og på den måde designe en kjole der sidder perfekt på dig. Det er også muligt at vælge mellem vores standardstørrelser.

3

Bestil kjolen

Når du bestiller din kjole, sender vi designet direkte til vores samarbejdspartnere, som starter produktionen af din kjole. Kjolen bliver først syet når du trykker bestil, og herefter modtager du en mail der beskriver produktionsprocessen og leveringstiden.

Slip din indre designer løs

Sådan fungerer vores 3D Studio

3D studio

Det skal være sjovt at købe tøj online, og derfor har vi udviklet et 3D studio, hvor du som forbruger kan designe en kjole efter din egen smag. 

3D studiet består af 3 faser, herunder tilpasning af kjolen, tilpasning af printet og tilpasning af størrelsen. Disse faser tillader ændring af kjolens type, længde, udskæring, forskellige snit samt farver, print og specifik størrelse.

Da kjolen designes i 3D er det muligt, at se kjolen fra alle vinkler, hvilket gør det lettere at lege med forskellige designs og give et tydeligt billede af, hvordan kjolen reelt kommer til at se ud når den produceres.

3 gode grunde til at købe din næste kjole på Peplon

  • Du bestemmer selv kjolens design
  • Kjolen skræddersyes efter dine mål
  • Du bidrager til en bæredygtig produktion

Hvor bliver kjolerne produceret?

Vores leverandør producerer forsvarligt med helt rigtige tekstilkvaliteter

Peplon samarbejder med en lokal tekstilleverandør, som sætter en dyd i at producere din næste kjole. Vores partner har hovedkontor i Danmark, og er tilstede i andre europæiske lande. Produktionen foregår i deres egne produktionsfaciliteter placeret i Tyrkiet og Bangladesh.

Det er meget vigtigt for os, at vores partner har deres egen produktion. Således kan vi sørge for at medarbejderne arbejder under gunstige forhold.

Vi lover at din kjole bliver syet med kærlighed, og fordi vores produktion foregår uden noget at skjule, vil du opleve, at få en lille hilsen med fra den syerske.

Vil du prøve vores 3D designstudio?

Start med at designe