Handelsbetingelser

Peplon 
Peplon I/S
CVR-nr: 41263873
Birk Centerpark 40, 7400 Herning
info@peplon.dk
+45 12 345 678 (SKAL OPDATERES)

Sidens indhold:

  • Retur- og fortrydelsesret
  • Betaling
  • Levering
  • Tilpasning af produkter
  • Reklamationsret
  • Klagemuligheder
  • Personoplysninger
  • Cookie- og privatlivspolitik

1. Retur- og fortrydelsesret

Peplon tilbyder produkter som er fremstillet efter kundens specifiktioner, hvorfor at retur- og fortrydelsesret ikke tilbydes. 

Dette sker i overensstemmelse med Forbrugeraftaleloven, hvor retten ikke gælder ved tilpassede varer jf. § 18, stk. 2, nr. 3) levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

For yderligere oplysninger, se afsnit 4. 

2. Betaling

Peplon modtager betaling med VISA-Dankort, alle VISA betalingskort, alle Mastercard betalingskort, MobilePay samt Apple Pay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Peplon bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

3. Levering

Peplon lever af, at skræddersy kjoler efter kundens mål. Dette betyder at alle ordrer først igangsættes, når en bestilling finder sted. 
Produktionen af kjolen starter typisk inden for 1-2 hverdage. Kjolen afsendes derfor 2-3 dage efter bestilling. 
Pakker leveres under normale omstændigheder inden for 3-7 hverdage. 
Ordrer sendes med GLS eller DHL. 

Vi tilbyder levering i Danmark med en fragtpris på 30 DKK. 

For nogle varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

4. Tilpasning af produkter

At Peplon ikke tilbyder retur- og fortrydelsesret på varer betyder, at vores produkter SKAL stemme overens med kundens tilpassede design samt mål. 

Såfremt det skulle ske, at du som kunde indtaster forkerte mål i vores 3D konfigurator, og dermed modtager en kjole som ikke passer, vil vi hos Peplon gerne yde den service at dække en del af omkostningerne for tilretning hos en skrædder. 

Dette foregår på følgende måde: 

Modtager du imod forventning en kjole, som ikke passer din krop, og gerne vil have den syet ind eller udvidet med tillæg, skal du kontakte Peplon på mail: info@peplon.dk. Her angiver du, at du har indtastet forkerte mål, og at du ønsker en tilretning hos en skrædder. Vi kontakter dig og godkender ønsket, hvorefter du kan gå til din lokale skrædder. 

Når din skrædder tilretter din kjole, skal du sørge for at modtage en faktura, hvor det tydeligt fremgår, at det drejer sig om den pågældende vare. Fakturaen videresender, efter godkendt aftale til os, som herefter dækker op til 200 kr. af din skrædder-regning. 

5. Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Peplon vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Peplon I/S
Birk Centerpark 40, 
c/o Business Factory
7400 Herning

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

6. Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: Info@peplon.dk

Såfremt vi ikke kan finde en passende løsning på henvendelsen, henvises der til at fremsende en klage til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

7. Personoplysninger

Peplon har brug for visse personoplysninger om dig, når du handler på peplon.dk. Disse oplysninger anvender vi til at kunne handle med dig samt levere nyheder og andre tjenester.

Følgende personoplysninger er nødvendige for os: 

  • Navn
  • Adresse
  • tlf.nr.
  • Mailadresse
  • Måloplysninger i tilfælde af, at du vil tilpasse et produkt efter dine egne mål

8. Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekst-fil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte driftsnødvendige cookies fra bl.a. Shopify. Yderligere kan vores cookies omfatte performance relaterede parametre, som måler antal besøgende og generel trafik. Tredjeparter inkluderer: Shopify, Facebook, Google.


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@peplon.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Peplon I/S
Birk Centerpark 40
7400 Herning
Telefon: [ xx xx xx xx ]
Email: info@peplon.dk