Handelsbetingelser

Peplon 
Peplon I/S
CVR-nr: 41263873
Birk Centerpark 40, 7400 Herning
info@peplon.dk
+45 12 345 678 (SKAL OPDATERES)

Sidens indhold:

  • Retur- og fortrydelsesret
  • Betaling
  • Levering
  • Reklamationsret
  • Klagemuligheder
  • Personoplysninger
  • Cookie- og privatlivspolitik

1. Retur- og fortrydelsesret

Peplon tilbyder produkter som er fremstillet efter kundens specifiktioner, hvorfor at retur- og fortrydelsesret ikke tilbydes. 

Dette sker i overensstemmelse med Forbrugeraftaleloven, hvor retten ikke gælder ved tilpassede varer jf. § 18, stk. 2, nr. 3) levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Vi ved godt, at det kan være svært at måle sig selv helt nøjagtigt, så hvis du imod forventning skulle modtage en kjole, som ikke passer til dine kropsmål, kan du skrive til vores mail: info@peplon.dk, og så finder vi en løsning. 
Du kan også besøge os i vores lille butik hos Design Hub Herning på Bredgade 45, 7400 Herning. Her står vi minimum hver fredag klar til at hjælpe med spørgsmål og opmåling.

2. Betaling

Peplon modtager betaling med VISA-Dankort, alle VISA betalingskort, alle Mastercard betalingskort, MobilePay samt Apple Pay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Peplon bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

3. Levering

Vi tilbyder gratis levering i Danmark.

Da kjolen først bliver sat i produktion når den er bestilt vil der typisk gå mellem 8 og 17 dage før den bliver leveret til dig. Denne leveringstid er et resultat af, at vi producerer kjolen netop til dine ønsker, og derfor ikke har kjoler liggende på lager.
Du modtager en e-mail med forsendelsesbekræftelse og trackingnummer, når din pakke forlader vores danske kontor. Mailen indeholder et link, hvor du kan følge din pakke, som sendes med DAO, hvilket er muligt inden for 48 timer. Hvis pakken ikke er nået frem senest 10 dage efter modtagelsen af forsendelsesbekræftelsen, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til vores kundeservice. 

Ordrer sendes med DAO. 

For nogle varer kan der gælde særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

4. Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Peplon vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Peplon I/S
Birk Centerpark 40, 
c/o Business Factory
7400 Herning

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

5. Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: Info@peplon.dk

Skulle det mod forventning ske, at vi ikke kan finde en passende løsning på henvendelsen, henvises der til at fremsende en klage til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

6. Personoplysninger

Peplon har brug for visse personoplysninger om dig, når du handler på peplon.dk. Disse oplysninger anvender vi til at kunne handle med dig samt levere nyheder og andre tjenester.

Følgende personoplysninger er nødvendige for os: 

  • Navn
  • Adresse
  • tlf.nr.
  • Mailadresse
  • Måloplysninger i tilfælde af, at du vil tilpasse et produkt efter dine egne mål

7. Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekst-fil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte driftsnødvendige cookies fra bl.a. Shopify. Yderligere kan vores cookies omfatte performance relaterede parametre, som måler antal besøgende og generel trafik. Tredjeparter inkluderer: Shopify, Facebook, Google.


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@peplon.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Peplon I/S
Birk Centerpark 40
7400 Herning
Email: info@peplon.dk