Peplon vil ændre måden du køber fashion igennem

Bæredygtighed

Målet for Peplon er at ændre tekstilbranchen til en mere bæredygtig version, end den vi ser i dag. Dette vil vi igennem følgende 3 principper:

1. Minimere spild i tøjproduktion ved kun at producere tøj, efter ordre.

2. Give fuld transparenthed i hele vores værdikæde

3. Lave ultimative kjoler i høj kvalitet som holder længe og er tilpasse dine ønsker. Vi skaber sammen en tidsløs kjole, som du vil kunne bruge  gang på gang. 

Hvordan kan vi øge bæredygtigheden i fashion industrien?

Production efter ordre

Vi producerer først når du har bestilt. På den måde sikre vi, at overproduktion ikke finder sted, og på samme tid skaber vi det du helst vil bruge.


Kjoler i bedste kvalitet

Når du designer en kjole hos Peplon, så får du en kjole, der 100% bliver tilpasset efter de mål du indtaster. Din kjole får længere levetid, og bidrager til den grønne omstilling. 

Digitalt design

Vi har skabt en platform, hvor vi sammen kan designe kjolerne digitalt. Det betyder at vi eliminere alt vareprøve spild.


Europæisk produktion og arbejdsforhold

Vi producere vores kjoler i Europa, hvor transporten er minimal og miljøbevidst. Vi går ind for arbejdsforhold, som er veldokumenteret og i orden.

Økologiske materialer


Vi bruger kun økologisk bomuld i vores kjoler. Hos Peplon får du også mulighed for at handle kjoler i GOTS certificerede materialer, som er anerkendt verden over.

Genbrugs emballage


Vi benytter RePack. RePack er en genanvendelig og returbar emballageservice, som er med til at sikre den en bæredygtig transportpolitik. 


Du får den fulde indflydelse

Du får muligheden for at sætte dit eget præg på fashion og hvordan din kjole skal afspejles både i forhold til din stil og resten af garderobenIngen retur

Det er kontroversielt ikke at have retur, men vi går fuldt ind for det bæredygtige, og det er et vigtigt punkt for at sparre miljøet. Til gengæld søger vi for at du får god service hos en skrædder, hvis du skulle have problemer med kjolens pasform

Recykling og re-use

Vi kigger hele tiden ind i hvordan vi kan anvende recyclede marterialer som ikke går på kompromis med kvalitet. Den fremtidige version er, at Peplon åbner for videresalg af designede kjoler.


Digitale fashion med Peplon

  • Digital Fashion er bæredygtig, og Peplon har samlet 3 råd til forbrugeren som ønsker at støtte en bæredygtig omstilling

    1. Køb noget der passer din garderobe 

    2. Undgå impuls køb, men vælg de styles som kan bruges i flere sæsoner

    3. Gå efter brands som udviser bæredygtig omtanke i deres produktion og materialer. 

Vil du prøve vores 3D designstudio?

Start med at designe